НовиниДКЦ „Софиямед“ с диагностични пакети в целодневен COVID-19 кабинет

ДКЦ „Софиямед“ стартира диагностични пакети за COVID-19 в целодневен специализиран кабинет. Той ще функционира от понеделник до неделя от 10:00 до 18:00ч. и в него могат да бъдат консултирани лица, позитивни или суспектни за ковид инфекция с или без симптоми чрез специално разработени диагностични ковид пакети, които включват специфични разширени лабораторни и образни изследвания (рентген или скенер). След получаване на резултатите от тях, пациентът получава медицинско заключение от лекаря за здравословното си състояние и назначение за индивидуална терапия.
В кабинетите пациентите могат да направят бърз антигенен тест или PCR за потвърждаване на наличието на инфекцията, ако преди това не са извършвали такива.
Всеки от тях ще получи безплатно и еднократни консумативи като защитна маска, престилка, калцуни.
Пакетите за диагностика за COVID-19 с рентген или скенер в ДКЦ „Софиямед“- БЛОК1 (бул. Г.М.Димитров 16) се осъществяват БЕЗ предварително записване или с възможност за предварително записване на тел. 02 465 0000 или онлайн през Superdoc.bg. Консултацията с лекар с извършва в специализирания COVID-19 кабинет, който се намира откъм входа на Спешно отделение, а изследванията – в звено „Образна диагностика“, където функционират специални часови графици за вземане на кръв и извършване на образни изследвания на пациенти с или суспектни на COVID-19 инфекция.
*Всички медицински услуги в специализирания кабинет за COVID-19 в ДКЦ „Софиямед“ БЛОК1 се заплащат!
**Пациентите с предварително резервиран диагностичен пакет за COVID-19 са с предимство!
***Входът за специализирания кабинет за COVID-19 е откъм Спешно отделение!
 Повече информация за Диагностични пакети за COVID-19 вижте тук